Recept

Vepřové plátky s kapary

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 9396

Ingredience

40 g Cibule
40 g Kapary sterilované
1 špetka Kmín celý
10 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
240 g Vepřové maso libové
1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 347 kcal
Kilojoule 1 450kJ
1% Sacharidy 4 g
35% Tuky 26 g
37% Sodík 742 mg
39% Bílkoviny 22 g

Vepřové plátky s kapary postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme.

2

Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme maso, okmínujeme a necháme zprudka opéci. Podlijeme vývarem (nebo vodou) a dusíme.

3

K téměř měkkému masu přidáme kapary. Nakonec pokrm ochutíme worcesterem a dodusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept