Jednoduchý recept

Vepřové po žebrácku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 9397

Ingredience

20 g Cibule
1 kávová lžička Hořčice
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 g Okurky nakládané
20 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
240 g Vepřové maso libové
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 407 kcal
Kilojoule 1 704kJ
2% Sacharidy 6 g
42% Tuky 32 g
18% Sodík 368 mg
40% Bílkoviny 22 g

Vepřové po žebrácku postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme.

2

Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme plátky masa a necháme osmahnout. Podlijeme vývarem nebo vodou, přidáme hořčici a dusíme doměkka.

3

Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme.

4

Nakonec do hotové šťávy přidáme jemně nakrájenou okurku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept