Vepřové maso na vídeňský způsob - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 80 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Vepřové maso na vídeňský způsob
Celkový čas: | 80 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 60 minut |
Autor: | cerna |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 9399 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
Nutriční hodnoty jedné porce
17% Kalorie 332 kcal
Kilojoule 1 390kJ
2% Sacharidy 9 g
29% Tuky 22 g
10% Sodík 204 mg
41% Bílkoviny 23 g
Uhlovodany | 8g |
---|---|
Cholesterol | 85,2mg |
Draslík | 483,3mg |
Vláknina | 5g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 25,4mg |
Vitamín E | 1,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3g |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Rajčata, Sůl, Víno bílé mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Vepřové maso libové mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Vepřové maso na vídeňský způsob postup přípravy receptu:
1 | Omyté maso uvaříme v osolené vodě spolu s očištěnou kořenovou zeleninou doměkka. |
2 | Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na plátky. |
3 | Připravíme omáčku z rajčat rozvařených ve víně, osolíme a prolisujeme. Plátky masa omáčkou přelijeme. |