Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9400

Ingredience

50 g Cibule
1 ks Citrony
5 g Kopr čerstvý
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Rajčata
6 kávová lžička Rum
20 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
240 g Vepřové maso libové

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 383 kcal
Kilojoule 1 603kJ
3% Sacharidy 10 g
35% Tuky 26 g
10% Sodík 206 mg
42% Bílkoviny 24 g

Kárský šašlik postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíma na malé kousky, naklepeme je, osolíme, opepříme a opaprikujeme. Vložíme do nádoby, poklademe plátky cibule, zakapeme citronovou šťávou a rumem a necháme odležet několik hodin.

2

Potom maso napichujeme střídavě se slaninou a cibulí na jehlu a grilujeme.

3

Hotové šašliky obkládáme nakrájenými rajčaty a sypeme nasekaným koprem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept