Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 9402

Ingredience

400 g Brambory
1 kávová lžička Cukr krupice
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
0,3 l Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
1500 ml Voda pitná
350 g Zelí červené - sterilizované

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 212 kcal
Kilojoule 886kJ
8% Sacharidy 30 g
10% Tuky 8 g
15% Sodík 297 mg
12% Bílkoviny 7 g

Couralka postup přípravy receptu:

1

Zelí i s lákem dáme do hrnce, osolíme, zalijeme horkou vodou a vaříme doměkka. Mouku rozkvedláme s kyselým mlékem, smetanou nebo jogurtem a zavaříme do polévky.

2

Můžeme dochutit cukrem a octem.

3

Podáváme s horkými brambory nebo chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept