Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 9413

Ingredience

20 g Cibule
220 g Hovězí maso přední
10 g Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
250 ml Voda pitná
2 stroužek Česnek
20 g Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 299 kcal
Kilojoule 1 252kJ
2% Sacharidy 9 g
22% Tuky 16 g
13% Sodík 250 mg
49% Bílkoviny 28 g

Hovězí nočky postup přípravy receptu:

1

Omyté maso, navlhčenou žemli a cibuli jemně umeleme. Přidáme vejce, česnek utřený se solí, pepř a vše dobře promícháme.

2

Ze směsi tvoříme malé válečky. Opečeme je na oleji po všech stranách, podlijeme vývarem (nebo vařící vodou) a dusíme pod pokličkou asi 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept