Recept

Dušené ledvinky na víně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9414

Ingredience

1 ks Bobkový list
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
300 g Vepřové ledvinky
4 polévková lžíce Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 253 kcal
Kilojoule 1 059kJ
1% Sacharidy 4 g
18% Tuky 13 g
15% Sodík 299 mg
45% Bílkoviny 25 g

Dušené ledvinky na víně postup přípravy receptu:

1

Omyté a očištěné ledvinky nakrájíme na tenké plátky, opepříme a s bobkovým listem vložíme na rozpuštěné máslo. Osmahneme, podlijeme trochou vývaru (nebo vody) a dusíme.

2

Když jsou ledvinky měkké, vysmahneme šťávu, zaprášíme moukou, rozředíme a krátce povaříme.

3

Nakonec vyjmeme bobkový list, podle chuti osolíme a přilijeme víno.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept