Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9419

Ingredience

20 g Cibule
160 g Játra vepřová
1 špetka Kmín celý
10 g Olej stolní
5 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 241 kcal
Kilojoule 1 008kJ
1% Sacharidy 4 g
18% Tuky 14 g
13% Sodík 268 mg
44% Bílkoviny 25 g

Játra po moravsku postup přípravy receptu:

1

Na oleji osmažíme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme omytá, na kousky nakrájená játra a dusíme doměkka. Zalijeme rozšlehanými vejci a necháme srazit.

2

Hotový pokrm osolíme, okmínujeme a ozdobíme jemně nasekanou petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept