Recept

Játra v alobalu s jablky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 9421

Ingredience

1 ks Citrony
140 g Jablka
240 g Játra vepřová
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
250 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 383 kcal
Kilojoule 1 604kJ
6% Sacharidy 21 g
17% Tuky 13 g
11% Sodík 229 mg
47% Bílkoviny 27 g

Játra v alobalu s jablky postup přípravy receptu:

1

Omyté plátky jater osolíme, opepříme a zprudka opečeme na másle.

2

Omytá jablka nakrájíme na plátky, zalijeme vínem, zakapeme citronovou šťávou a podusíme.

3

Na alobal položíme játra, na ně navršíme podušená jablka, přelijeme vypečenou šťávou z jater a dobře zabalíme.

4

Zapečeme v troubě na mřížce nebo na plechu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept