Recept

Kuře se zeleninou po maďarsku

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 9424
Kategorie: Maso

Ingredience

20 g Cibule
0,5 ks Kuře
20 g Máslo čerstvé
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
5 g Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
60 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

52% Kalorie 1,018 kcal
Kilojoule 4 259kJ
2% Sacharidy 6 g
97% Tuky 72 g
25% Sodík 493 mg
143% Bílkoviny 80 g

Kuře se zeleninou po maďarsku postup přípravy receptu:

1

Na másle zpěníme cibuli a přidáme očištěnou, nahrubo nakrájenou kořenovou zeleninu a omyté, osolené porce kuřete. Necháme vysmahnout, podlijeme vývarem (nebo vodou) a dusíme doměkka.

2

Měkké maso vyjmeme, šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, rozředíme a povaříme. Nakonec přidáme jemně nasekanou petrželku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept