Jednoduchý recept

Rybí file na čínský způsob

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 9439

Ingredience

31 g Chléb konzumní
4 ks Cibulka jarní
800 g Filé z aljašské tresky
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
100 ml Olej arašídový (podzemnicový)
2 polévková lžíce Omáčka sójová
1 ks Paprika zelená
1 ks Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
350 g Rajčata
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
1 kávová lžička Čínské koření

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 390 kcal
Kilojoule 1 633kJ
6% Sacharidy 21 g
22% Tuky 16 g
4% Sodík 87 mg
74% Bílkoviny 42 g

Rybí file na čínský způsob postup přípravy receptu:

1

Smícháme sůl,koření a mouku. Rybí řízky obalíme v této směsi, ve vajíčku a v rozdrobeném chlebu.

2

Smažíme na rozpáleném oleji z obou stran do zlatohněda. Smaženou rybu dáme okapat na ubrousek a uchováme v teple.

3

Nakrájenou cibulku a rajčata zbavená semínek a nakrájená osmahneme na másle. Po jedné minutě přidáme sójovou omáčku. Usmaženou rybu přelijeme vzniklou omáčkou.

4

Ozdobíme nakrájenou paprikou,pažitkou a můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept