Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 9447

Ingredience

0,5 ks Citrony
1 špetka Cukr krupice
300 g Kapr obecný
40 g Kečup
20 g Olej stolní
2 ks Olivy černé
0,3 ks Salát hlávkový
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vaječný bílek slepičí
4 polévková lžíce Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 485 kcal
Kilojoule 2 029kJ
5% Sacharidy 18 g
43% Tuky 32 g
78% Sodík 2 g
55% Bílkoviny 31 g

Kapr po řecku postup přípravy receptu:

1

Omyté porce kapra osolíme a upečeme na oleji.

2

Do zbylého oleje přidáme kečup, přilijeme víno, trochu vývaru a citronovou šťávu. Necháme přejít varem a podle chuti osladíme.

3

Omáčkou přelijeme kapra a každou porci posypeme natvrdo vařeným, nasekaným bílkem. Zdobíme hlávkovým salátem a olivou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept