Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9450

Ingredience

250 ml Hovězí vývar základní
300 g Kapr obecný
1 špetka Kmín celý
20 g Máslo čerstvé
2 kávová lžička Sardelová pasta
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 303 kcal
Kilojoule 1 269kJ
0% Sacharidy 1 g
25% Tuky 19 g
26% Sodík 520 mg
54% Bílkoviny 30 g

Kapr na sardelce postup přípravy receptu:

1

Omyté porce kapra mírně osolíme, potřeme sardelovou pastou a zprudka opečeme na másle.

2

Přidáme kmín, podlijeme trochou vývaru (nebo vody) a krátce podusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept