Jednoduchý recept

Kapr po moravsku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9451

Ingredience

200 g Kapr obecný
20 g Olej stolní
40 g Sýr Eidam cihla 40%
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 322 kcal
Kilojoule 1 349kJ
0% Sacharidy 0 g
31% Tuky 23 g
14% Sodík 283 mg
48% Bílkoviny 27 g

Kapr po moravsku postup přípravy receptu:

1

Omyté porce kapra osolíme a opečeme po obou stranách na oleji.

2

Vejce rozšleháme, přidáme nastrouhaný sýr, mírně osolíme a okořeníme nasekanou petrželkou.

3

Opečeného kapra vložíme do vymazané zapékací mísy, zalijeme rozšlehanými vejci a zprudka zapečeme v troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept