Obložené filé - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Obložené filé
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | cerna |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 9452 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
5 g | Celer - nať |
2 stroužek | Česnek |
20 g | Cibule |
300 g | Filé z aljašské tresky |
10 g | Mouka pšeničná hladká T 650 |
20 g | Olej stolní |
5 g | Petržel - nať |
60 g | Rajčata |
0,5 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 4g |
---|---|
Cholesterol | 65,6mg |
Draslík | 126,2mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 10,8mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Cibule, Olej stolní, Rajčata, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Celer - nať, Filé z aljašské tresky, Mouka pšeničná hladká T 650, Petržel - nať mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Obložené filé postup přípravy receptu:
1 | Porce filé osolíme a lehce obalíme v mouce. Pečeme na oleji po každé straně asi 8 minut. |
2 | Oloupanou cibuli a česnek jemně nakrájíme, osmažíme na oleji a přidáme omytá, nakrájená rajčata a natě. Necháme na ohni asi 2-3 minuty a ihned obkládáme opečené filé. |