Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9454
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
20 g Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
5 g Petržel - nať
240 g Srnčí kýta
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 321 kcal
Kilojoule 1 344kJ
3% Sacharidy 10 g
19% Tuky 14 g
9% Sodík 186 mg
67% Bílkoviny 37 g

Srnčí biftek postup přípravy receptu:

1

Omytou, dobře odleželou kýtu nakrájíme na silnější plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Proložíme na plátky nakrájenou cibulí a petrželovou natí. Necháme asi 2 hodiny v chladu.

2

Potom maso vyjmeme z cibule a zprudka je opečeme na oleji po každé straně asi 5 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept