Guláš ze srnčího masa - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 80 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Guláš ze srnčího masa
Celkový čas: | 80 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 60 minut |
Autor: | cerna |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 9457 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
20 g | Cibule |
10 g | Mouka pšeničná hladká T 650 |
1 špetka | Pepř černý mletý |
20 g | Slanina vepřová |
240 g | Srnčí plec |
0,5 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 1g |
---|---|
Cholesterol | 142,4mg |
Draslík | 412,9mg |
Vláknina | 734,5mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,6mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,7mg |
Vitamín E | 0,9mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 6,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Slanina vepřová, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mouka pšeničná hladká T 650, Pepř černý mletý, Srnčí plec mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Guláš ze srnčího masa postup přípravy receptu:
1 | Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na slanině nakrájené na kostičky. Přidáme omyté, na kostky nakrájené, osolené a opepřené maso. Dusíme ve vlastní šťávě, potom podlijeme a dusíme doměkka. |
2 | Vysmahneme šťávu, zaprášíme hladkou moukou, rozředíme a ještě krátce povaříme. |