Recept

Guláš ze srnčího masa

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 9457

Ingredience

20 g Cibule
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
20 g Slanina vepřová
240 g Srnčí plec
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 297 kcal
Kilojoule 1 244kJ
1% Sacharidy 5 g
12% Tuky 9 g
17% Sodík 340 mg
81% Bílkoviny 45 g

Guláš ze srnčího masa postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na slanině nakrájené na kostičky. Přidáme omyté, na kostky nakrájené, osolené a opepřené maso. Dusíme ve vlastní šťávě, potom podlijeme a dusíme doměkka.

2

Vysmahneme šťávu, zaprášíme hladkou moukou, rozředíme a ještě krátce povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept