Recept

Srnčí hřbet po uhersku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 9459
Kategorie: Maso

Ingredience

40 g Cibule
20 g Máslo čerstvé
40 g Mrkev kořen
1 polévková lžíce Sardelová pasta
200 g Srnčí maso
40 g Šunka dušená
4 polévková lžíce Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 257 kcal
Kilojoule 1 073kJ
1% Sacharidy 4 g
80% Tuky 60 g
3% Sodík 56 mg
48% Bílkoviny 27 g

Srnčí hřbet po uhersku postup přípravy receptu:

1

Do kastrolu vložíme máslo, plátky cibule a mrkve, odblaněný srnčí hřbet, osolíme a opečeme. Podlijeme vývarem a vínem a dusíme.

2

Téměř měkké maso vyjmeme, nakrájíme na porce, ale nedokrojíme - mezi jednotlivé plátky vložíme nakrájenou šunku a sardelovou pastu s máslem. Ještě krátce dopečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept