Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9461
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Brambory
40 g Cibule
100 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
10 g Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Rajčata
200 g Skopové maso přední
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 373 kcal
Kilojoule 1 560kJ
3% Sacharidy 12 g
39% Tuky 29 g
21% Sodík 429 mg
30% Bílkoviny 17 g

Čabachi postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Zprudka opečeme na oleji s nakrájenou cibulí. Podlijeme vývarem a dusíme.

2

Když je maso částečně měkké, přidáme postupně na kostky nakrájené brambory, fazolky a rajčata. Vše udusíme doměkka.

3

Při podávání posypeme pokrm nakrájenou cibulovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept