Čabachi - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 80 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Čabachi
Celkový čas: | 80 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 60 minut |
Autor: | moucha |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 9461 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
100 g | Brambory |
40 g | Cibule |
100 g | Fazolky ve slaném nálevu - sterilované |
10 g | Olej stolní |
1 špetka | Pepř černý mletý |
100 g | Rajčata |
200 g | Skopové maso přední |
0,5 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 12g |
---|---|
Cholesterol | 82,8mg |
Draslík | 707,1mg |
Vláknina | 6g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 15,2mg |
Vitamín E | 0,8mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 5,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Brambory, Cibule, Fazolky ve slaném nálevu - sterilované, Olej stolní, Rajčata, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý, Skopové maso přední mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Čabachi postup přípravy receptu:
1 | Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Zprudka opečeme na oleji s nakrájenou cibulí. Podlijeme vývarem a dusíme. |
2 | Když je maso částečně měkké, přidáme postupně na kostky nakrájené brambory, fazolky a rajčata. Vše udusíme doměkka. |
3 | Při podávání posypeme pokrm nakrájenou cibulovou natí. |