Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9475
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

100 g Celer bulvový
20 g Cibule
0,5 ks Citrony
1 kávová lžička Hořčice
20 g Olej stolní
100 g Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
60 g Protlak rajčatový
100 g Rajčata
100 g Salám jemný
0,3 ks Salát hlávkový
1 špetka Sůl
100 g Sýr Eidam cihla 40%

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 482 kcal
Kilojoule 2 017kJ
6% Sacharidy 22 g
47% Tuky 35 g
31% Sodík 621 mg
39% Bílkoviny 22 g

Krymský salát postup přípravy receptu:

1

V misce utřeme protlak, olej, hořčici, citronovou šťávu, sůl a pepř.

2

Přidáme uvařený, na kostičky nakrájený celer, omyté, nakrájené papriky, rajčata, sýr, salám a na kolečka nakrájenou cibuli. Vše dobře promícháme.

3

Hotový salát zdobíme listy hlávkového salátu.

Poznámka

Celer předem uvaříme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept