Recept

Dušené kedlubny s vejci

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 9476
Kategorie: Zelenina

Ingredience

20 g Cibule
300 g Kedlubna
1 špetka Kmín celý
5 g Petržel - nať
20 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 176 kcal
Kilojoule 738kJ
3% Sacharidy 11 g
14% Tuky 10 g
19% Sodík 383 mg
18% Bílkoviny 10 g

Dušené kedlubny s vejci postup přípravy receptu:

1

Na slanině zpěníme jemně nakrájenou cibuli a přidáme oloupanou, hrubě nastrouhanou kedlubnu, sůl a kmin. Podlijeme vývarem (nebo vodou) a dusíme doměkka.

2

Pokrm zahustíme rozšlehanými vejci a necháme srazit. Okořeníme nasekanou petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept