Jednoduchý recept

Chřest po milánsku

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 9479
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

300 g Chřest bílý
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Sůl
100 g Sýr Eidam cihla 40%

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 263 kcal
Kilojoule 1 102kJ
2% Sacharidy 6 g
26% Tuky 20 g
6% Sodík 119 mg
31% Bílkoviny 18 g

Chřest po milánsku postup přípravy receptu:

1

Oloupaný chřest svážeme nití do svazečku a uvaříme jej v osolené vodě.

2

Chřest přendáme na nahřátý talíř, přelijeme rozehřátým máslem a hustě posypeme nastrouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept