Recept

Kapr po cikánsku (minutka)

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 948
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Cibule
1000 g Kapr obecný
100 g Okurky nakládané
1 g Pepř černý mletý
200 g Protlak rajčatový
100 g Slanina vepřová
20 g Sůl
100 g Šunka dušená
100 g Tuk
200 ml Víno bílé
300 ml Voda pitná
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 325 kcal
Kilojoule 1 360kJ
2% Sacharidy 7 g
28% Tuky 21 g
52% Sodík 1 g
39% Bílkoviny 22 g

Kapr po cikánsku (minutka) postup přípravy receptu:

1

Očištěného kapra opláchneme a nakrájíme na porce.

2

Slaninu nakrájíme na nudličky, částečně roztavíme, přidáme na plátky nakrájenou cibuli a mírně osmahneme. Přidáme očištěné, omyté a na plátky nakrájené žampiony, krátce je osmahneme, přidáme na nudličky nakrájenou šunku, okurky, rajčatový protlak a víno. Vše krátce podusíme a přisolíme.

3

Porce kapra osolíme, opepříme a po obou stranách opečeme na tuku. Zastříkneme je vodou a krátce podusíme.

4

Potom ryby vložíme do připravené směsi a vše znovu podusíme.

5

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept