Zdravý recept

Hovězí polévka s bramborami a rýží

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 9486
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

2 ks Brambory
2 ks Cibule
400 g Hovězí maso přední
1 ks Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
5 polévková lžíce Rýže loupaná
1 špetka Sůl
1500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 240 kcal
Kilojoule 1 004kJ
7% Sacharidy 25 g
8% Tuky 6 g
6% Sodík 128 mg
35% Bílkoviny 19 g

Hovězí polévka s bramborami a rýží postup přípravy receptu:

1

Maso omyjeme, zalijeme studenou vodou a uvaříme doměkka. Nakrájíme na malé kostičky. Vývar přecedíme a vložíme do něj spařenou a propláchnutou rýži, oloupané syrové brambory nakrájené na kostky a na kostičky nakrájenou a osmaženou mrkev a cibuli.

2

Přidáme pepř, sůl a vše uvaříme doměkka.

3

Do hotové polévky vrátíme nakrájené maso a posypeme petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept