Zdravý recept

Hovězí cibulová s vejcem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 9487
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

250 g Cibule
1250 ml Hovězí vývar základní
1 kávová lžička Petržel - nať
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 417 kcal
Kilojoule 1 745kJ
9% Sacharidy 34 g
16% Tuky 12 g
185% Sodík 4 g
80% Bílkoviny 45 g

Hovězí cibulová s vejcem postup přípravy receptu:

1

Vývar z masa nebo z kostí přivedeme k varu. Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka, vložíme do vývaru a povaříme asi 4 minuty.

2

Do horké polévky vlijeme rozšlehaná vejce a necháme je srazit.

3

Osolíme a posypeme jemně nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept