Jednoduchý recept

Hovězí s masem a fazolkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 9489
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

1 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
4 polévková lžíce Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
250 g Hovězí maso přední
200 g Kosti hovězí řídké
1 ks Mrkev kořen
1 ks Nové koření celé
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel kořen
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
4 ks Vaječný žloutek slepičí
1500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

82% Kalorie 1,611 kcal
Kilojoule 6 741kJ
14% Sacharidy 51 g
581% Tuky 436 g
103% Sodík 2 g
252% Bílkoviny 142 g

Hovězí s masem a fazolkami postup přípravy receptu:

1

Kosti omyjeme, zalijeme studenou vodou, osolíme a přivedeme k varu. Přidáme očištěné maso a uvaříme doměkka. Před koncem varu přidáme cibuli, zeleninu a koření.

2

Vaříme ještě asi 10 minut. Vývar přecedíme.

3

Do šálků nebo talířů vložíme žloutky, nakrájené nahřáté fazolky, na kostičky nakrájené maso a vše zalijeme horkým vývarem.

4

Každou porci posypeme jemně nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept