Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 949

Ingredience

1500 g Kapr obecný
100 g Mouka pšeničná hrubá
10 g Paprika mletá sladká
30 g Sůl
150 g Tuk
30 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 368 kcal
Kilojoule 1 541kJ
3% Sacharidy 9 g
31% Tuky 24 g
63% Sodík 1 g
50% Bílkoviny 28 g

Kapr po novohradsku postup přípravy receptu:

1

Očištěného kapra opláchneme ve vlažné vodě. Podélným řezem jej rozpůlíme a nasekáme na porce.

2

Jednotlivé porce potřeme utřeným česnekem se solí a obalíme ve směsi prosáté mouky a mleté papriky.

3

Maso po obou stranách opečeme v horkém tuku.

4

Při podávání přeléváme jednotlivé porce kapra výpekem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept