Zdravý recept

Hovězí z oháňky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 9493

Ingredience

500 g Hovězí oháňka
1 špetka Petržel - nať
50 g Pšeničná krupice
1 špetka Sůl
1500 ml Voda pitná
100 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

118% Kalorie 2,318 kcal
Kilojoule 9 700kJ
12% Sacharidy 42 g
49% Tuky 37 g
15% Sodík 293 mg
93% Bílkoviny 52 g

Hovězí z oháňky postup přípravy receptu:

1

Hovězí oháňku omyjeme, vložíme do studené vody a uvaříme doměkka.

2

Oháňku vyndáme, vývar přecedíme a zavaříme do něj krupici nebo dobře vypranou rýži.

3

Osolíme a posypeme petrželkou.

Poznámka

Do polévky můžeme přidat i kořenovou zeleninu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept