Jednoduchý recept

Chřestová jemná

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 9507
Kategorie: Krémové polévky

Ingredience

250 g Chřest bílý
4 dl Hovězí vývar základní
1 špetka Petržel - nať
6 dl Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

56% Kalorie 1,110 kcal
Kilojoule 4 646kJ
11% Sacharidy 40 g
118% Tuky 88 g
66% Sodík 1 g
76% Bílkoviny 43 g

Chřestová jemná postup přípravy receptu:

1

Chřest oloupáme a uvaříme doměkka v osoleném vývaru, scedíme, hlavičky odkrojíme a pokrájené stonky po rozmixování propasírujeme.

2

Do zcezeného vývaru vmícháme rozmixovaný chřest, žloutky a chřestové hlavičky.

3

Mírně prohřejeme, osolíme a posypeme petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept