Jednoduchý recept

Kapr dušený na žampionech

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 951

Ingredience

1000 g Kapr obecný
100 g Máslo čerstvé
20 g Sůl
75 g Tuk
500 ml Voda pitná
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 272 kcal
Kilojoule 1 138kJ
0% Sacharidy 1 g
29% Tuky 21 g
42% Sodík 838 mg
33% Bílkoviny 19 g

Kapr dušený na žampionech postup přípravy receptu:

1

Očištěného, vykuchaného kapra nasekáme na porce. Maso mírně osolíme, opečeme na tuku, zastříkneme vodou a krátce podusíme.

2

Žampiony očistíme, opláchneme a nakrájíme na plátky. Osmahneme je na másle, mírně osolíme, přidáme kapra se šťávou, zastříkneme trochou vody a ještě krátce podusíme.

3

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept