Jednoduchý recept

Kapustová z růžičkové kapusty

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 9510

Ingredience

1 ks Bujón slepičí
1 špetka Cukr krupice
600 g Kapusta růžičková
1 špetka Kari koření
1 špetka Muškátový květ
0,1 l Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
1250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 739 kcal
Kilojoule 3 094kJ
13% Sacharidy 47 g
61% Tuky 45 g
134% Sodík 3 g
54% Bílkoviny 30 g

Kapustová z růžičkové kapusty postup přípravy receptu:

1

Kapustu očistíme a uvaříme v horké vodě s kostkou slepičího bujónu. Vaříme asi 10 minut, vyndáme polovinu kapustiček a dáme stranou. Zbylé uvaříme doměkka, rozmixujeme a vrátíme do vývaru.

2

Přilijeme smetanu, ochutíme cukrem, kari, muškátovým květem a solí. Prohřejeme, již nevaříme.

3

Do polévky přidáme nedovařenou polovinu kapusty a posypeme petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept