Recept

Dušené kedlubny s pórkem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9518
Kategorie: Zelenina

Ingredience

200 g Kedlubna
10 g Máslo čerstvé
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
5 g Petržel - nať
100 g Pórek
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 114 kcal
Kilojoule 479kJ
5% Sacharidy 17 g
6% Tuky 4 g
10% Sodík 194 mg
4% Bílkoviny 2 g

Dušené kedlubny s pórkem postup přípravy receptu:

1

Oloupané, hrubě nastrouhané kedlubny osolíme a dusíme na másle.

2

K téměř měkkým kedlubnám přidáme na kolečka nakrájený pórek, zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme.

3

Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept