Recept

Dušené kedlubny s hráškem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 9519

Ingredience

100 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
200 g Kedlubna
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
10 g Máslo čerstvé
5 g Pažitka
1 špetka Sůl
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 110 kcal
Kilojoule 460kJ
4% Sacharidy 15 g
6% Tuky 4 g
16% Sodík 313 mg
6% Bílkoviny 3 g

Dušené kedlubny s hráškem postup přípravy receptu:

1

Oloupané, na kostičky nakrájené kedlubny dusíme na másle doměkka.

2

Potom zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě, přidáme scezený sterilovaný hrášek, osolíme a vše krátce povaříme.

3

Hotový pokrm posypeme nasekanou pažitkou.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou vařené, nemaštěné brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept