Jednoduchý recept

Třeboňský kapr

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 952
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Cibule
1000 g Kapr obecný
500 g Lečo sterilované
50 g Máslo čerstvé
5 g Paprika mletá sladká
20 g Sůl
75 g Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 253 kcal
Kilojoule 1 058kJ
1% Sacharidy 4 g
23% Tuky 18 g
47% Sodík 947 mg
33% Bílkoviny 19 g

Třeboňský kapr postup přípravy receptu:

1

Očištěného kapra omyjeme ve vlažné vodě. Podélným řezem jej rozpůlíme a nasekáme na porce.

2

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Na části tuku ji dorůžova osmahneme, přidáme mletou papriku, krátce ji zpěníme, přidáme lečo a vše podusíme.

3

Porce kapra osolíme a po obou stranách opečeme v horkém tuku. Vložíme je do připraveného základu a společně podusíme. Podle potřeby přisolíme.

4

Nakonec přidáme máslo a ještě krátce podusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept