Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9521

Ingredience

200 g Celer bulvový
0,5 ks Citrony
4 polévková lžíce Mléko polotučné
10 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
4 polévková lžíce Víno bílé
250 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 111 kcal
Kilojoule 465kJ
2% Sacharidy 8 g
9% Tuky 7 g
34% Sodík 677 mg
12% Bílkoviny 7 g

Celerová kaše postup přípravy receptu:

1

Očištěný celer uvaříme, nastrouháme a dáme na roztavenou slaninu. Podléváme hovězím vývarem.

2

Pokrm zahustíme moukou rozmíchanou v mléce a povaříme. Nakonec přilijeme víno a trochu citronové šťávy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept