Jednoduchý recept

Celer dušený s kysanou okurkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9526

Ingredience

200 g Celer bulvový
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
10 g Máslo čerstvé
100 g Okurky nakládané
5 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 77 kcal
Kilojoule 324kJ
2% Sacharidy 8 g
6% Tuky 4 g
40% Sodík 806 mg
3% Bílkoviny 2 g

Celer dušený s kysanou okurkou postup přípravy receptu:

1

Očištěný celer nakrájíme na menší kostky, přidáme nahrubo nastrouhanou kyselou okurku, osolíme a dusíme na másle.

2

Téměř hotový pokrm zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě, krátce povaříme a nakonec posypeme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept