Jednoduchý recept

Jihočeský kapr na víně

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 953
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Citrony
1500 g Kapr obecný
50 g Máslo čerstvé
30 g Sůl
70 g Tuk
2 dl Víno červené
300 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 309 kcal
Kilojoule 1 293kJ
0% Sacharidy 2 g
26% Tuky 20 g
62% Sodík 1 g
48% Bílkoviny 27 g

Jihočeský kapr na víně postup přípravy receptu:

1

Očištěného kapra omyjeme a nasekáme na porce.

2

Maso osolíme a na horkém tuku po obou stranách opečeme. Potom je mírně podlijeme vodou a vínem a podusíme.

3

Šťávu ochutíme citronovou šťávou, přisolíme, zjemníme máslem a ještě krátce podusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept