Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 9550

Ingredience

20 g Cibule
300 g Houby čerstvé
20 g Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
5 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 162 kcal
Kilojoule 676kJ
3% Sacharidy 11 g
15% Tuky 11 g
7% Sodík 144 mg
15% Bílkoviny 8 g

Hříbky po francouzsku postup přípravy receptu:

1

Na oleji osmahneme jemně nakrájenou cibuli a česnek.

2

Přidáme očištěné, nakrájené houby, osolíme, opepříme, mírně podlijeme vývarem a podusíme.

3

Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželovou natí.

Poznámka

Při přípravě použijeme čerstvé hříbky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept