Recept

Holoubata pečená s nádivkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9557

Ingredience

Nádivka
1 špetka Citronová kůra
1 polévková lžíce Mandle
2 polévková lžíce Mléko polotučné
1 špetka Muškátový květ
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 ks Petržel - nať
58 g Strouhanka
1 ks Sůl
2 ks Vejce slepičí
Holoubata pečená s nádivkou
2 ks Holoubata
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 ks Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 400 kcal
Kilojoule 1 675kJ
3% Sacharidy 9 g
34% Tuky 26 g
9700% Sodík 194 g
58% Bílkoviny 32 g

Holoubata pečená s nádivkou postup přípravy receptu:

1

Příprava nádivky :

2

Žloutky utřeme s máslem, osolíme, okořeníme, přidáme navlhčenou strouhanou housku v mléce, jemně vmícháme tuhý sníh z bílků a na závěr přimícháme mandle nebo trochu vláčné strouhané žemle.

3

Holoubata vykucháme, osolíme, volátka spolu s břišní dutinou naplníme volně nádivkou.

4

Holoubata pečeme na másle zhruba hodinu za častého polévání vypečenou šťávou.

5

Upečená holoubata rozkrojíme podélně na poloviny a podáváme s bramborami nebo kompotem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept