Jednoduchý recept

Husí prsa bejlík na zázvoru

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9558
Kategorie: Maso

Ingredience

3 stroužek Česnek
2 ks Cibule
1 ks Husí prsa
1 polévková lžíce Husí sádlo
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Sůl
0,5 polévková lžíce Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 271 kcal
Kilojoule 1 132kJ
2% Sacharidy 8 g
30% Tuky 23 g
4845% Sodík 97 g
15% Bílkoviny 9 g

Husí prsa bejlík na zázvoru postup přípravy receptu:

1

Zázvor, česnek a sůl utřeme. Do masa uděláme špičatým nožem otvory, do kterých dáme trochu směsi. Zbylou směsí potřeme povrch masa.

2

Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, vložím na ni připravená prsa a necháme je dusit do měkka za mírného podlévání.

3

Šťávu zaprášíme hladkou moukou a prsa dopečeme již odkrytá.

4

Jako přílohy podáváme jemné knedlíky, rýži nebo saláty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept