Salát ze syrové kedlubny s kečupem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Salát ze syrové kedlubny s kečupem
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | pepa |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 9561 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
87 g | Kečup |
200 g | Kedlubna |
1 polévková lžíce | Ocet kvasný lihový |
5 g | Petržel - nať |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
4% Kalorie 78 kcal
Kilojoule 326kJ
5% Sacharidy 17 g
0% Tuky 0 g
9% Sodík 184 mg
3% Bílkoviny 2 g
Uhlovodany | 7g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 211,4mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 25,6mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Kedlubna, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kečup, Ocet kvasný lihový, Petržel - nať mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Salát ze syrové kedlubny s kečupem postup přípravy receptu:
1 | Oloupané, nahrubo nastrouhané kedlubny osolíme, zakapeme octem (nebo citronovou šťávou) a promícháme. Nakonec vše přelijeme kečupem. |
2 | Hotový salát ozdobíme snítkami petrželky. |