Zdravý recept

Maďarský salát

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 9564
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 polévková lžíce Křen
200 g Mléko kefírové
1 špetka Pepř černý mletý
5 g Petržel - nať
200 g Rajčata
0,3 ks Salát hlávkový
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 73 kcal
Kilojoule 305kJ
3% Sacharidy 9 g
3% Tuky 2 g
6% Sodík 124 mg
9% Bílkoviny 5 g

Maďarský salát postup přípravy receptu:

1

Omytá rajčata nakrájíme na poloviny a položíme na listy hlávkového salátu.

2

Zalijeme rozšlehaným, osoleným a opepřeným kyselým mlékem. Nakonec vše posypeme křenem a nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept