Recept

Ovocná valašská chamula

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 9567

Ingredience

1 špetka Cukr krupice
600 g Jablka
0,5 l Mléko polotučné
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
60 g Pšeničná krupice
1 špetka Sůl
2 polévková lžíce Tvaroh jemný

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 577 kcal
Kilojoule 2 414kJ
22% Sacharidy 78 g
31% Tuky 23 g
6% Sodík 119 mg
33% Bílkoviny 18 g

Ovocná valašská chamula postup přípravy receptu:

1

Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců, nakrájíme na kousky a s malým množstvím vody rozvaříme. Přisladíme, osolíme, dolijeme mlékem rozmíchaným s krupicí a vaříme za stálého míchání do zhoustnutí.

2

Kaši nalijeme na talíře, omastíme máslem, posypeme strouhaným tvarohem a pocukrujeme.

3

Podáváme s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept