Jednoduchý recept

Polévka z jazyka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 9569

Ingredience

1 ks Hovězí jazyk
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Petržel - nať
1 špetka Polévkové koření
1 špetka Sůl
1250 ml Voda pitná
200 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 69 kcal
Kilojoule 288kJ
1% Sacharidy 3 g
6% Tuky 4 g
4% Sodík 88 mg
8% Bílkoviny 4 g

Polévka z jazyka postup přípravy receptu:

1

Jazyk naklepeme a vaříme, dokud nezměkne. Část jazyka nakrájíme na proužky a povaříme s nakrájenou zeleninou. Okořeníme dle chuti.

2

Polévku podáváme s různou zavářkou.

3

Vařený jazyk můžeme podávat jako samostatné jídlo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept