Jednoduchý recept

Kuřecí teriyaki s pomerančem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 9580

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
1 polévková lžíce Hořčice
450 g Kuřecí prsa
1 ks Pomeranče
1 polévková lžíce Sherry brandy
2 polévková lžíce Sójová omáčka
1,5 polévková lžíce Víno rýžové čínské
1 hrst Řeřicha

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 173 kcal
Kilojoule 726kJ
3% Sacharidy 9 g
4% Tuky 3 g
7% Sodík 134 mg
44% Bílkoviny 25 g

Kuřecí teriyaki s pomerančem postup přípravy receptu:

1

Do marinády, kterou připravíme smícháním všech přísad dáme kuřecí prsa nakrájená na dlouhé tenké plátky. Necháme marinovat asi patnáct minut. Dáme osmahnout asi na pět minut na pánev-dokud maso nezměkne.

2

Na talíři ozdobíme plátky pomeranče.

3

Podáváme s hořčicí a řeřichou nebo s vařenou rýží.

Poznámka

Marináda --- saké 1 1/2 lžíce,cukr 1 lžička,suché sherry 1 lžíce,sójová omáčka 2 lžíce,strouhaná dužina z 1 pomeranče.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept