Jednoduchý recept

Studená okurková polévka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 9583

Ingredience

2 polévková lžíce Kopr čerstvý
0,5 l Mléko kefírové
1 ks Okurka salátová
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 l Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 292 kcal
Kilojoule 1 220kJ
4% Sacharidy 15 g
28% Tuky 21 g
5% Sodík 103 mg
23% Bílkoviny 13 g

Studená okurková polévka postup přípravy receptu:

1

Mléko, smetanu, sůl a pepř dobře rozmícháme, přidáme nasekaný kopr.

2

Každou porci na talíři posypeme na kostičky nakrájeným vejcem vařeným na tvrdo.

Poznámka

Podáváme s chlebem namazaným máslem. Vejce uvaříme předem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept