Recept

Aljašská treska na roštu s bylinkovým máslem (minutka)

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 959
Kategorie: Maso

Ingredience

200 g Citrony
120 g Máslo bylinkové
120 ml Olej stolní
1 g Pepř černý mletý
30 g Sůl
1500 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 303 kcal
Kilojoule 1 269kJ
1% Sacharidy 3 g
27% Tuky 20 g
63% Sodík 1 g
48% Bílkoviny 27 g

Aljašská treska na roštu s bylinkovým máslem (minutka) postup přípravy receptu:

1

Ryby zbavíme ploutví, očistíme, opláchneme a nakrájíme na porce. Pokapeme je citronovou šťávou, mírně opepříme, osolíme a necháme krátce odležet v chladničce.

2

Potom jednotlivé porce potřeme olejem a upečeme na roštu. V průběhu pečení tresku potíráme olejem.

3

Po upečení rybu zdobíme bylinkovým máslem.

4

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept