Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9590

Ingredience

5 g Mouka pšeničná hladká T 650
200 g Mrkev kořen
20 g Máslo čerstvé
5 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
100 g Telecí plec

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 182 kcal
Kilojoule 762kJ
3% Sacharidy 9 g
320% Tuky 240 g
8% Sodík 163 mg
20% Bílkoviny 11 g

Telecí maso v mrkvi postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a opečeme na másle.

2

Zaprášíme moukou, podlijeme vývarem z kostí (nebo vodou) a přidáme očištěnou, na kolečka nakrájenou mrkev. Vše dusíme doměkka.

3

Nakonec do pokrmu přidáme nasekanou petrželovou nať.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept