Recept

Italské nudle s vepřovým masem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 9593
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

2 stroužek Česnek
40 g Cibule
1 špetka Kmín drcený
160 g Nudle vaječné
40 g Olej stolní
5 g Petržel - nať
40 g Protlak rajčatový
100 g Vepřové maso libové

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 644 kcal
Kilojoule 2 695kJ
18% Sacharidy 66 g
43% Tuky 33 g
1% Sodík 19 mg
38% Bílkoviny 21 g

Italské nudle s vepřovým masem postup přípravy receptu:

1

Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme omyté, na malé kostky nakrájené maso, sůl, drcený kmín a rajčatový protlak. Mírně podlijeme vodou a dusíme doměkka.

2

Nakonec přidáme uvařené nudle a nasekanou petrželovou nať. Vše dobře promícháme a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept